- ne -

01

NE JEMI DINAMIK

Në një botë dinamike, ju duhet të shiheni dhe të dëgjoheni në një kohë reale.
Kudo! Kurdo! Duhet të jeni DINAMIK.
Me kombinimin e përvojës sonë, profesionalizmit dhe zhvillimeve të fundit të marketingut, PR, dizajnit dhe mjeteve të tjera krijuese, ne e bëjmë markën tuaj ndikuesin më të madh në treg.
Biznesi juaj meriton të trajtohet me kujdes, të përfaqësohet me dinjitet, të dijë se ku qëndron dhe ku synon të arrijë, dhe kjo është pikërisht mënyra se si ne e trajtojmë kërkesën tuaj, me sy kritik dhe profesionalizëm të dëshmuar.
DYNAMIC është dera e hapur për kompaninë tuaj për të arritur një nivel tjetër në treg.
Kemi punuar me shumë klient prestigjoz dhe suksesi ynë me ta është rezultat i inovacionit, ekipit të përkushtuar dhe reputacionit të mirë.
Duke punuar së bashku, ne e bëjmë punën tuaj pjesë të projektit tonë, dhe projekti ynë kryesor është suksesi juaj.

- shërbimet -

02

1we plan and sketch

- Research & Planning
- Ideation & Concept
- Information Architecture
- User Workflows

2we design and develop

Design
- Responsive Website Design
- User Interface Design (UI)
- User Experience Design (UX)
- Page Templates Design
- UI Kits / Elements Design
- Animation Design
- Creative & Art Direction
- Wireframes & Prototypes

Development
- Website Development
- Frontend Development
- Animation Development
- Backend Development
- CMS Implementation
- API Integration
- Cross Browser Compatibility

3we test and deliver

- Quality Assurance
- Usability & Functionality Test
- Performance & Security Test
- Custom Features Development
- Custom Technology Implementation

1Conducting Research

-Clarify visions, strategies, goals & Values.
-Research Stakeholders needs & perceptions.
-Interview key management.
-Present audit readout.

2Designing Identity

- Visualize the future.
- Brainstorm big idea.
- Design brand identity.
- Explore applications.
- Finalize brand architecture.

3Clarifying Strategy

- Synthesize learnings.
- Clarify brand strategy.
- Develop a positioning platform.
- Co-create brand attributes.

4Creating Touchpoints

- Finalize identity design.
- Develop look & feel.
- Initiate trademark protection.
- Prioritize & design applications.
- Design program.
- Apply brand architecture.

PR and Marketing

Për një biznes të qëndrueshëm. Për gjithçka në kohë. Për të gjitha shërbimet në një, ju duhet të jeni DINAMIK
Për strategji marketingu, marrëdhënie me publikun, për organizimin e ngjarjeve, blerje mediash, sponsorizime apo mjete të tjera inovative, DINAMIK është përgjigjia e duhur.
Asnjë nga shërbimet që ofroni nuk mund të shitet nëse nuk mund të arrijë audiencën e duhur, përmes kanalit të duhur.
Kemi një ekip dinamik, i cili është i angazhuar për të krijuar strategjitë më të përshtatshme të komunikimit për fushatën, produktin, markën ose tërë kompaninë tuaj. Qëllimi kryesor është, në një treg me shumë konkurrent, marka juaj të jetë ndikuese në treg duke arritur audiencën e synuar dhe duke u dhënë atyre mesazhin e duhur në kohë reale.
Ne duam që ju të udhëheqni konkurrentët tuaj. Ne duam që ju të jeni të parët . Ne duam ta dëshmojmë se jeni më të mirët.
Ne duam që ju të "Qëndroni në nivelin tjetër, Dinamik".

PR & MARKETING SERVICES

Billbordet

Billboard-i është një formë reklamimi në ambient të jashtëm, e dedikuar për të bërë përshtypje dhe për të marrë vëmendjen nga shoferët, biçiklistët dhe këmbësorët.
Mesazhi në billboard duhet të jetë i shkurtër, i qartë dhe në vendin e duhur.
Ne I kemi rezervuar Billboaredt në vendet më strategjike të vendit, për të publikuar punën tuaj tek një audiencë sa më e madhe..

Murale

Ta shpërndash mesazhin tënd në një reklamë me madhësi pothuajse pa limit, në vendet më strategjike të qytetit, është e mundur vetëm me përdorimin e muraleve.
E prodhuar me material rezistent ndaj të gjitha kushteve atmosferike, me qëndrueshmëri te gjatë të ngjyrës, muralet janë zgjidhja perfekte për promovimin e biznesit tuaj. Qëndron për një kohë të gjatë, kështu që, njerëzit përreth, familjarizohen me produktin tuaj.

Citylight

Ndërveprimi me këmbësorët përgjatë rrugës së tyre për në shtëpi, punë apo një shëtitjeje të thjeshtë, është mënyra më e mirë për të shpërndarë mesazhin tuaj.
Citylights është një formë shumë kualitative dhe efektive e reklamimit në ambiente të jashtme. Mund t`i shohësh në stacione të autobusëve, qendra sportive dhe kinema. Materiali me të cilin janë të krijuara Citilights, mundëson dukshmëri të lartë të produktit të reklamuar. Kështu, citylight me produktin e reklamuar në të bëhet pjesë e përditshmërisë sonë dhe njëkohësisht është medium 24 orësh i reklamimit.

Rrethrrotullim

Marketingu Gueril është një prirje e re në vendin tonë.
Është një koncept i strategjisë së reklamimit i krijuar për të promovuar produktet e bëra në përmasa të mëdha me pamjen e tyre origjinale. Kjo ngjallë kuriozitet dhe merr shumë vëmendje. Aktivitetet e marketingut Gueril bëhen kryesisht nëpër vende publike, të tilla si unaza të qytetit.
Unazat janë të vendosura në pjesët më të frekuentuara të qytetit, kështu që produkti juaj do të tërheqë një audiencë shumë të madhe

Lampost

Në qytet, lagje, stacion ose cfarëdo vendi tjetër, gjithmonë ekziston hapësirë për Lampost.
Përderisa në njërën anë Lamposts me pamjen e tyre e bëjnë qytetin më atraktiv, në anën tjetër e bëjnë mesazhin tuaj të dukshëm dhe më të lehtë për t`u kujtuar.
Reklama juaj do të shihet nga vozitësit, këmbësorët, udhëtarët dhe cdo kalimtar tjetër. Zë një vend të vogël në hapësirë por e zë syrin e cdokujt.

Monitor indoor

Konsiderohet si njëra nga format më efektive të reklamimit, bazuar në format e tij, vendin për ku dedikohet dhe mënyrën e funksionimit të tij.
E dizajnuar për ambiente të brendshme të cilat tërheqin numër të madh të audiencës, qofshin të pozicionuar apo thjeshtë kalimtarë. E dedikuar kryesisht për qendra tregtare, salla promovuese dhe kinema.
Është mundësi e promovimit për lloje të ndryshme të kampanjave, meqenëse monitori mund edhe të shfrytëzohet i ndarë në tri pjesë (tekst, video reklamë dhe fotografi).
Teknologjia e përpunimit të saj mundëson pamje të qartë të përmbajtjes së monitorit nga afër dhe nga distanca.

MONITOR

Me përdorimin e reklamimit në monitor të jashtëm, ju bëheni pjesë e përditshmërisë së shumë njerëzve. Ata kanë qasje në reklamën tuaj gjatë rrugës për në shtëpi, shëtitjes nëpër boulevard me shoqëri apo familje, e kjo është mënyra më e mirë për të përcjellë mesazhin tek njerëzit e duhur.
Një numër enorm i njerëzve qarkullojnë nëpër rrugët ku janë të vendosura monitorët, e kjo është mundësia ideale për të shpërndarë mesazhin tuaj me ta dhe për t`u bërë pjesë e ngjarjeve ditore të tyre..

- clients -

04

GET DYNAMIC!

Enjoy dynamic design and possibilities!

- contact -

06

Contact info

Rr. Rexhep Luci 16/3-1

+386 49 141400

info@godynamic.co

Social media